Opinion
27 Jun 2023

Förbered ditt företag inför högtiderna

Förbered ditt företag inför högtiderna
Högtiderna börjar närma sig och med det högsäsong för många företagare. Se till att förbereda dig och planera i god tid för att tackla anstormningen som kommer och samtidigt ge dig själv möjlighet att koppla av.

Inventera lagret

Är du beroende av import av varor? Se till att inventera och fylla upp lagret i tid så att du inte står med ett tomt lager och produkter som fastnat på vägen.

Ha faktureringen klar

Spara inte all fakturering till sista minuten. Planera för att ha faktureringen klar i god tid för så att du kan vara lite ledig.

Planera för nästa år

Försök ge dig själv den ledighet du förtjänar som företagare, genom att planera och köpa in det du behöver för nästa år. Då kan du fokusera direkt på det som ska göras, istället för att då planera inköpen.

Ge iväg en gåva till dina stamkunder

Inför högtiderna firar alla på sina vis. Glöm inte bort att nära dina kunder, se till att ge iväg en gåva. Ett tips är att beställa från en producent där du kan skapa produkter med din logotyp på.

Se över dina mål

Börja fundera på vad som gått bra och vad som inte gått bra i år. Vad kan behöva göras annorlunda? Planera in säljmål, personliga mål och vart du ser ditt företag ett år framåt.

Hjälpte detta dig?
Kände du att du fick informationen du sökte efter i denna artikeln?
Tack!
Något gick fel