Tambur

Tambur

2014 slog Anders Widegren upp portarna till inredningsbutiken Tambur i Stockholm. Sen dess har butiken, som alltid satsat på hållbarhet och tidlös design, lockat mängder med kunder, byggt upp en stor följarskara på sociala medier och uppmärksammats i medier som The New York Times och Vogue.

Grundat
2015
Aktiva marknader
1
Huvudkvarter
Stockholm
Medarbetare
4
Tambur, a boutique filled with things to make every home homier.
The New York Times, 2020
Om Froda AB

Froda grundades 2015 med ett tydligt syfte – demokratisera tillgången till finansiering och ge små och medelstora företag samma möjligheter att växa som stora. Med hjälp av digitala processer och teknisk innovation har bolaget kortat låneprocessen från månader till minuter och gjort det enkelt för företagare att investera i sina idéer.

Idag är Froda ett av Sveriges snabbast växande techbolag, med en värdering på 1.7 miljarder SEK och välkända investerare som Karl-Johan Persson, Nicklas Storåkers och Victor Jacobsson bland ägarna.

2021 lanserade Froda en strategisk satsning på embedded financing och genom den har bolaget expanderat till Norden, Storbritannien och Tyskland samt ingått partnerskap med bland annat Visa, Lunar och Checkout.com.

Froda är ett kreditmarknadsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn.

Läs mer om Froda